Siikaranta Camping, Reposaaren maantie 1073, 28900 Pori [kartta]

Ilmoittautumiset

2
Juha S Mika K
0
Ei ketään
41
Marja-Liisa Raimo Arska Hezekiel Petri Mooses hanski Kekkonen Jouni Artsi Tuula M Timo T Aulis V Teemu mjarkko Orvo Pasi K Markku M Jani W Jari I Anna Marko M Tatja K Marko P Silja S Jarno K Solveig S Anna K Niina M Juho S Eino E Heikki P Jarkko R Lasse H Miia A Hanna P Elisa L Terhi N Matthew H Aino S Anna V

Kommentoi...

Juha ilmoittautui in

hieno reitti, hyvä keli. kaikki nauttimaan merimaisemista!

Markku

Reposaaressa oli vuosi sitten ihan kiva juosta, mutta ne polkuosuudet olivat minulle ongelma. Siinä kävi niin klassisesti, että minut ohitettiin polkuosuuksilla ja sitten sileillä otin ohittajia kiinni. Ne ovat pahoja polkuosuuksia minulle, koska isot jalkani ja matala askeleeni helposti saavat kompastumaan. Kävelyvauhtiin on tarpeen hidastaa. Olisivat edes normaaleja polkuja, mutta ovat paikoin ihan umpimetsää. Monet tykkäävät hyvää, minä en. Toisaalta vauhdin vaihtelu sekin on hyvä harjoite toisinaan. Ehkä vielä ilmoittaudun.

Juha

Kyllä metsäpolulla juokseminen on hyvää vaihtelua asfaltin tärinään jaloille. Itsekin kompuroin ekan vuoden ajan kun aloitin poluilla juoksemaan. Kyllä siihen askeleen etsimiseen harjaantuu. Poluilla juokseminen kehittää jalan juoksulihaksia paljon monipuolisemmin kuin tasainen asfaltti.

Jouni

Maastojuoksu on hyvä vaihtoehto asvaltin tärinälle ja polkujen teknisyydelle.
Hiittenharjulla 5,8 ja 10km reitit ja lisäksi löytyy reitteihin kyllästyneille jos jonkinlaisia polkujuoksumahdollisuuksia.

Semmoinen kisa on haastava jossa vuorottelee asvaltti ja tekniset polut, kestää aikansa muuttaa askellusta vastaavasti.

Markku

Räpsöö Run on sellainen kisa. Siinä on asfalttia, maastoa ja ryteikköä. En halua mennä nurin viikko ennen Yyteriä, joka kuitenkin saattaa hyvinkin olla vuoden tärkein juoksu minulle jälleen kerran. Se tarkoittaa lähes kävelyvauhtia ryteiköissä.

Marko

Kiitos kommenteista. Säädän vielä reittiä niin, että varsinainen "rantaryynäys" jää pois ja reitti menee pyörätietä pitkin. Katson myös alun linnakepuiston, että menisikö vain tien laitaa pitkin.

Valitettevasti kaikkia helppoja polkuja, ja siirtymiä polulta asvaltille, en saa poistettua niin ei kannata varmaankaan osallistua jos pelkää kaatuvansa ja Yyteri vaarassa.

Anna

Minä en tiedä yhtään reitistä, mutta itseäni houkuttaa juurikin tuo rannan läheisyydessä juokseminen.😊

Mika

Jos muut menee tietä pitkin niin mä voin tällä kertaa mennä linnakepuistoon ;) älä ny liikaa muuttele, "yyteris" on pelkkää asfalttia ihan tarpeeks

Juha

ehkä paree pitää ennallaan siis

Marko

Teen kuitenkin niin, että "rantaryynäyksen" pahin 1km jää pois. Markku oikeassa, että siellä on tiukkia mutkia, pari teknisempää kohtaa ja nyt kun kevät on hieman myöhässä, niin todennäköisesti vielä hieman märkä kohta ja lisäksi yksi yllätys tukkipino, joka pitäisi kiertää. Eli toka kierros lähtee viime vuoden tapaan Siikarannan takaa metsään, mutta helpon polkuosuuden jälkeen siirtyy pyörätielle (vs. vuosi sitten kääntyi pyörätietä ennen vasemmalle reitin vaikeimmalle 1km osuudelle). Muutoin reitti sama ja kokonaismatka säilyy lähes samana.

Markku

Tapahtuma oli mukavan suosittu viime vuonna. En minä siihen mitään muutoksia ole ollut hakemassa, kunhan olen tuonut esiiin, että minulla on poikkeuksellinen kyky mennä nurin ns. teknisillä osuuksilla, niin että ehkä ei tule ilmoittauduttua lainkaan. Kilpailun suosion syy lienee juuri ne kyseiset tekniset osuudet. Polkujuoksu on hyvin suosittua nykyisin. Mitä pahempaa on kulultaan, niin sitä isompi on suosio.

Juoksen kyllä treeneissä muuallakin kuin asfaltilla. Kuntolenkillä kävin eilen. Se on varsin huonossa siis hyvässä kunnossa nykyisin. Kuitenkin tunnen sen reitin ja tiedän vältellä kiviä.

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Tilastot

Pelaaja 2 0
Valmentaja 0 0
Yhteyshenkilö 0 0
Joukkueen ulkopuoliset 0
Yhteensä In 2 Out 0

Näytä kaikki tapahtumat